Teules d’alta gamma

tejas de alta calidad

Teules d’alta gamma

De vegades, una casa sí que ha de ser començada per la teulada i si es tracta de la rehabilitació de teulades de teules tindrem encara més raons per projectar i protegir una llar començant per aquest element tan peculiar i que tant caràcter aporta a la llar.

De fet, resulta innegable la gran personalitat que presenta una teulada de teules, sent clau fonamental i protagonista de la integració estètica de la casa dins el paisatge que l’envolta.

I és que, aquest tipus de teulades és molt més que una coberta funcional, ja que porta implícita una tècnica ancestral i uns materials tradicionals que han preservat les nostres llars des de fa segles.

Raons per apostar per les teules de terrissa

Sigui quina sigui la funció de l’immoble considerat, sanejar i reformar la seva teulada allargarà la seva vida útil, renovant el seu compromís amb l’elegància i durabilitat.

Les virtuts d’una teula de ceràmica comencen per l’aïllament tèrmic i acústic que proporciona. Són refractàries a l’acció del foc i al mateix temps són no heladizas. Per si aquestes bondats fossin poques, també cal lloar el fet que incorporen materials naturals i reciclables, el que les fa eines immillorables de sostenibilitat i gestió ecològica de recursos.

Tècniques de subjecció en la rehabilitació de teulades

Els mètodes d’instal·lació respecten la gran tradició clàssica d’aquest component, potenciant-amb sistemes d’aplicació d’alta gamma que inclouen a professionals altament qualificats i materials d’impecable servei. Destaquen les teules fixades amb adhesius especials que simulen el morter tradicional o els sistemes que incorporen llistons, indispensables quan el pendent és pronunciat.

En definitiva, la teulada de teula és un element de gran bellesa i calidesa i la restauració val la pena potenciar, ja que no pot passar de moda una cosa que forma part tan intrínseca de la memòria cultural i de la història estètica de les nostres edificacions més representatives.