Rehabilitació de teulades

Descripció

En Teules creiem que mantenir el nostre paisatge arquitectònic és respectar la nostra tradició constructiva. Utilitzant materials nobles, eterns i reciclables, com la fusta i la ceràmica per a la rehabilitació de teulades; des de l’antiga masia destinada a ser la llar, fins a l’edifici emblemàtic que acollirà altres usos.

El nostre objectiu és allargar la vida de la nostra memòria, A través de la rehabilitació de teulades dels protegim i conservem al llarg del temps.

contacta amb nosaltres

“Una casa dura el que dura la seva teulada”

Intentant donar resposta a la demanda a la rehabilitació de teulades i cobertes, en Teules aconseguir diferenciar-nos en aquesta activitat, amb una metodologia molt concreta, on combina tècniques constructives tradicionals amb sistemes i materials actuals, i al costat d’una mà d’obra altament qualificada, pretén diferenciar dins el sector de la rehabilitació i la reforma de teulades.

Basant-nos en l’alt coneixement del nostre departament tècnic i utilitzant els (TIV) solucions constructives dissenyades en Teules, així com els materials més avançats i de més alta qualitat, necessaris per construir i reformar amb èxit qualsevol coberta, podem oferir el millor servei especialitzat i professional del sector de la rehabilitació de teulades i cobertes. La nostra activitat només reconeix el tractament de teulades i cobertes inclinades, especialització que ens confereix el nostre segell d’identitat.

DISTRIBUÏDOR I
INSTAL·LADOR OFICIAL DE:

ELS NOSTRES PROVEÏDORS