La instal·lació de finestres a la teulada, una solució senzilla per aprofitar les golfes d’un habitatge

La instal·lació de finestres a la teulada, una solució senzilla per aprofitar les golfes d’un habitatge

Aprofitar unes golfes com a un espai més de la casa, ventilat i lluminós, és més senzill i econòmic del que sembla.

A Teules en som especialistes gràcies a la instal·lació de les finestres per a teulades Velux, empresa líder mundial en el sector, que a través d’un sistema ideat especialment per dotar de llum l’espai sota coberta d’un habitatge permet fer-lo més confortable i ampliar-ne els seus usos.

Aconseguir més llum i una millor ventilació a casa

Aquest és el cas d’una de les actuacions realitzades per Teules a un habitatge unifamiliar de Vilanova. Les golfes s’utilitzaven com l’habitació dels jocs dels petits de la casa, però davant la necessitat d’adaptar-la com a dormitori per a convidats, la falta de llum natural i de ventilació era un problema. En instal·lar-hi una àmplia finestra a la coberta inclinada de l’habitatge, es va aconseguir la lluminositat desitjada sense trencar la volumetria de la casa, complint amb la normativa que, en el cas de les cases aparellades, prohibeix modificar l’estètica de la teulada.A més, la propietària de la casa, aficionada a l’astronomia, també disposa de vistes directes al cel des d’unes golfes que al mateix temps han guanyat espai d’alçada gràcies a la integració de la finestra.

Finestres a la teulada d’habitatges antics o de nova construcció

Les finestres per a teulades Velux poden instal·lar-se tant a habitatges de recent o nova construcció com a d’altres d’antics, combinant-ho, si és necessari, amb la rehabilitació de la teulada. En cas que s’opti per fer una actuació completa a la coberta, s’aconseguirà la impermeabilització i l’aïllament tèrmic a través de la teulada, guanyant en confort i en estalvi d’energia a mig i llarg termini.

A Teules podem instal·lar aquest sistema de finestres a qualsevol coberta inclinada. Així mateix, també podem aconseguir fer arribar la llum natural a un bany o una habitació interior a punts de l’habitatge on no hi ha la possibilitat d’instal·lar una finestra gràcies als tubs solars Velux.

La incorporació de la finestra també permet disposar de persianes, tant manuals com automàtiques, per gaudir de la lluminositat quan vulguem i aconseguir que un espai de la casa que teníem oblidat sigui molt més còmode i en puguem fer un ús habitual a través d’una actuació gens complexa i a bon preu.