Instal·lador cobertes Barcelona

Instalador cubiertas Barcelona

Instal·lador cobertes Barcelona

Ja sigui que hagi contractat un professional o planegi instal·lar una teulada vostè mateix, comprendre el procés d’instal·lació de l’sostre i els passos involucrats l’ajudaran a garantir que el seu nou teulada estigui ben instal·lat. Aquí hi ha una descripció general dels passos d’instal·lació de teulada per teules de metall i teules d’asfalt.

Sempre és intel·ligent obtenir diferents pressupost de teulades de diferents professionals de reparació i instal·lació de teulades prèviament seleccionats i amb llicència abans de començar el seu projecte per obtenir el millor preu.

Si sap què esperar amb la instal·lació del seu sostre, pot comprendre millor el procés. Aquí hi ha un desglossament del que succeirà quan el seu contractista de teulades vingui a instal·lar o reemplaçar la seva teulada.

1. Traieu la teulada vell
La teulada vell probablement haurà de ser remogut abans de col·locar el nou material de teulada. Moltes persones s’instal·laran diverses capes de teulada una damunt d’una altra per estalviar temps; però afegir massa capes (és a dir, teules d’asfalt) pot provocar falles prematures al sostre. El sostre vell ha de detenir-se fins el revestiment i reconstruir-se.

2. Avaluar la teulada
Després de treure el sostre vell, avaluï el revestiment. El revestiment de sostre es compon de panells plans que proporcionen suport estructural i una base sobre la qual s’uneixen els materials de sostre, com les teules. Busqui àrees humides o punts problemàtics que han de reemplaçar-se.

3. Protegeix contra el gel
Si viu en una àrea propensa a el gel, fins i tot durant part de l’any, és important instal·lar una barrera de gel i aigua al voltant del seu sostre. Aquest producte s’estén al voltant de les vores de la teulada, però especialment en la part inferior que és més propens a l’acumulació de gel. Aquesta base adhesiva s’adhereix a el revestiment de sostre, després es clava per a major resistència i estabilitat amb claus per a sostres.

4. Poseu-vos la vora de degoteig

La vora de degoteig per al sostre descendeix en dues parts diferents de la instal·lació de la teulada. Per a la part inferior de l’sostre continua abans de la base, per als costats de l’sostre continua després. Primer, instal la vora de degoteig de metall al llarg de la vora inferior de la seva llar sobre la barrera de gel i aigua. Clau en el seu lloc pla contra el sostre.

Després d’instal·lar la base de la teulada a casa, ha de revisar-la amb la vora de degoteig en els costats de la mateixa manera que ho va fer a la part inferior. Això evita que l’aigua corri pel
vora de l’revestiment i després torneu per sota.

5. Instal·lació de contrapesos per a teulada
La base de la teulada, ja sigui paper de feltre o sintètic, està saturada de materials resistents a l’aigua, però els productes sintètics són molt més duradors que qualsevol de les opcions de paper de feltre. Si està buscant la forma més efectiva de protegir el seu sostre a més de l’sostre mateix, inverteixi en la capa sintètica més costosa, és l’opció més convenient i duradora.