Experts en teulades i cobertes de fusta

Experts en teulades i cobertes de fusta

tejados de maderaSi d’alguna cosa podem estar orgullosos en Teules és de la llarga experiència demostrable en reparació, renovació i construcció de teulades i cobertes de fusta. Havent treballat des del particular fins a grans obres com el Mercat de Born a Barcelona. Per això podem dir que som experts i hàbils a l’hora de trobar solucions tant per al petit com per al gegant.

Experts en teulades i cobertes de fusta

Les teulades de fusta són molt més lleugers que una teulada de formigó i més molt més segurs. També compten amb una altra ajuda a la petita, el cost, ja que és molt inferior que una teulada que no porti fusta.

Una altra de la nostra grans apostes ha estat la creació d’estructures que s’acoblen de forma fàcil i senzilla tant a la teulada de fusta com a el de maó o formigó, com la xemeneia auto-instal·lable, molt senzilla de manejar i instal·lar.

Heu vist alguna vegada una teulada de fusta, és esplèndid, atractiu, noble i sobretot acollidor. A més ajuda en gran mesura a la distribució de les alçades dels diferents teulades de fusta creant un gran acomodament interior. Pel que fa a el tema climatològic, cal precisar que una teulada de fusta és tan o més resistent que qualsevol altre material, havent de mantenir-lo com qualsevol altre teulada, amb una mesura de vernís, olis o lacats, depenent de el tipus de fusta escollida.