Estructures de fusta

Cobertes de fusta

A TEULES hem estat sempre admiradors de la noblesa i el valor estètic de la fusta, per això, crear estructures i cobertes de fusta que perdurin inalterables en el temps, s’ha convertit en la nostra passió. Perquè en el fons, vam estimar la fusta.

La construcció de teulades de cobertes la matèria primera de les quals és la fusta, ha estat sempre el sistema constructiu més antic i estès de la història. En els nostres dies tenim la sort de poder utilitzar un derivat d’aquesta fusta: LA BIGA LAMINADA-ENCOLADA, que gràcies al seu mecanitzat i la seva industrialització ens permet oferir totes les garanties necessàries per a complir la legislació vigent en matèria de cobertes (CTE).

El nostre sistema constructiu (TIV-1 Imatge Pdf) ens permet gaudir de la calidesa de la fusta sota el sostre, sense cap tipus de limitació, el que atorga als arquitectes i dissenyadors total llibertat per a crear espais amplis i diàfans, com mai fins a ara havia estat possible imaginar.

L’elaboració d’estructures de fusta laminada-encolada, ens permet la realització de qualsevol tipus de geometries i les seves característiques técniques confereixen a la fusta una qualitat, durabilitat i garantia desconegudes fins a fa uns anys.

contacta amb nosaltres

Els avantatges d’una cobertura de fusta

El nostre sistema constructiu, es basa en tres sòlids pilars d’inqüestionable qualitat:

  • La biga laminada encolada.
  • El panell sandwich.
  • La teula ceràmica.

L’adequada combinació d’aquests tres elements al costat de la nostra capacitat técnica i dilatada experiència com instal·ladors de teulades, ens permet oferir-los importants avantatges a l’hora de construir una COBERTA DE FUSTA:

1- Alt valor estètic i àmplies opcions d’acabat interior del sota-coberta.

2- Elevats índexs d’aïllament térmic  i bon comportament acústic.

3- Temps d’execució molt reduïts. Un 60% més ràpid que en la construcció d’un forjat tradicional.

4- Un únic industrial executa i acaba tota la coberta inclosa la col·locació de les teules i l’acabat de color de fusta interior (una única garantia).

5- El pes estructural de la fusta és molt més lleuger que el tradicional de formigó o ferro.

6- La seva conservació requereix molt poc manteniment i presenta a més un excel·lent envelliment.

7- El cost d’una coberta de fusta basada en el nou Codi d’Edificació (CTE) és un 20% més econòmic que el sistema tradicional de formigó.

8- Els materials utilitzats per a la formació d’una coberta de fusta, disposen de totes les garanties requerides per les oficines de control técnic (OCT) necessàries per a l’elaboració d’una garantia DECENNAL.

DISTRIBUÏDOR I
INSTAL·LADOR OFICIAL DE:

ELS NOSTRES PROVEÏDORS