Qui som

Qui som

TEULES va néixer els anys 90, en forma de resposta especialitzada per a una de les parts de l’edifici que comporta major responsabilitat i complexitat en la seva execució.

LES TEULADES I LES COBERTES INCLINADES

Som especialistes en donar respostes a qualsevol demanda dirigida cap a aquesta part de l’edificació d’un immoble, i posem a la disposició dels nostres clients els coneixements adquirits al llarg d’aquests anys en forma de solucions tècniques que requereixen una alta qualitat i professionalitat en el seu disseny i execució.

TEULADA EFICIENTE PDF

El nostre major valor és sempre:
LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT

Per això:

  • Ens comprometem a donar respostes ràpides i eficients en forma de pressupost, sense cap compromís previ.
  • Ens comprometem a facilitar qualsevol document tècnic requerit per la direcció facultativa o per a l’obtenció de l’assegurança decennal (OCT).

Garantim, d’acord amb la llei, la correcta instal·lació de tots els materials utilitzats en les nostres feines per un període de 10 anys.

Gràcies al nostre reconegut servei d’instal·lació de teulades, TEULES és l’únic instal·lador oficial de la prestigiosa firma internacional de teules TEJAS BORJA, S.A. per a tot CATALUNYA basant-se en la col·laboració històrica d’ambdues firmes.

També som instal·ladors i distribuïdors oficials de marques tan reconegudes com

ONDULINE, VELUX, THERMOCHIP, WMZINC, ROTHOBLAAS, etc.

Aquest compromís dibuixa a la perfecció la filosofia empresarial de TEULES, que, gràcies a un equip especialitzat d’instal·ladors, està en condicions de portar a terme amb èxit projectes de qualsevol grandària o complexitat tècnica.

DISTRIBUÏDOR I
INSTAL·LADOR OFICIAL DE:

ELS NOSTRES PROVEÏDORS