Cobertes de fusta, naturalment

Cobertes de fusta, naturalment

A l’hora de reformar la nostra casa ens poden aparèixer dubtes sobre quin material triar per a la coberta. Cadascun d’ells té unes característiques diferents,  però una de les millors alternatives que tenim en l’actualitat són les cobertes de fusta, un material que ens reportarà molts avantatges.

Una avantage primordial és el seu manteniment, que resulta tremendament simple, però tampoc no podem oblidar-nos que la fusta és més econòmica que altres materials i que s’instal•la en un curt espai de temps, ocasionant les menors molèsties possible. També és una formidable opció perquè ofereix una excel·lent resistència als canvis dràstics de temps, independentment de si es viu en una zona humida o calorosa.

Les cobertes de fusta es poden instal·lar pràcticament a qualsevol casa i podem aplicar-hi l’estil que més s’adeqüi a la construcció i que més ens agradi.
A la vegada, la fusta és respectuosa amb el medi ambient, una característica de la que no poden presumir altres materials que s’ha convertit en una qüestió que cada cop importa a més gent, i que fa que siguin més les persones que es decantin per la fusta a l’hora d’emprendre aquesta classe d’obres a casa.

Aquest material proporciona un excel·lent aïllament, tant a nivell de temperatures com de so, creant un ambient molt més càlid i relaxant a casa. La fusta és capaç de tolerar molts esforços i compta amb una resistència a tota prova. Les cases amb teulades de fusta necessiten un cert manteniment però poden arribar a durar dècades, el que les converteix en una opció a tenir en compte quan necessitem fer obres a casa i busquem una solució efectiva, respectuosa amb el medi ambient i assequible, amb el que no només estalviarem en diners sinó que guanyarem en seguretat i comoditat. Es pot demanar res més?